Egyéb

Elektromos terepjáró

Elektromos terepjáró a gyerekek nagy örömére!

A terepjárókon a felnőttek szeme is megakad, hát még a gyerekeké! Az eredetihez megszólalásig hasonlító, részletgazdag kidolgozású elektromos terepjárók nagy örömet okoznak a gyerekek számára! Az elektromos terepjáróink többsége eredeti licence-el rendelkeznek, eredeti emblémákkal vannak ellátva. Akad köztük kétszemélyes modell is, de olyan is, amelyiknek a csomagtartója is nyitható. Mindegyik szülői távirányítóval van ellátva, így a legkisebbeket is teljes biztonságban tudhatjuk.

Ajánlatunkból:

BMW X5 elektromos terepjáró

Kinek ne akadna meg a szeme egy BMWS X5-ös terepjárón? Ezzel a gyerekek sincsenek másképpen. FM rádióval, világító lámpákkal, világító műszerfallal, széles bőr üléssel és extra széles gumicsíkozással a gyerekek egyik kedvence. Eredeti licence! Az már csak hab a tortán, hogy még az ajtók is nyithatók! Elérhető fekete és fehér színben.

920 300x196 Elektromos terepjáró

A képre kattintva tekintse meg a BMW X5 modelleket.

AUDI Q7 elektromos terepjáró

A legelegánsabb terepjárók dobogójának fokán áll az Audi Q7-es terepjáró is. Szemet gyönyörködtető látvány. Eredeti licence, így eredeti emblémákkal van ellátva. A kényelmet a puha EVA kerekek és a lengéscsillapítók biztosítják. Világító első-és hátsó lámpák, MP3 és USB csatlakozás található benne. Négy színben rendelhető: fekete, ezüst-metál, piros-metál, fehér-metál.

erer 300x192 Elektromos terepjáró

A képre kattintva tekintse meg az Audi Q7 modelleket.

Ford Ranger elektromos terepjáró

A legjobban felszerelt elektromos terepjáró! Eredeti licence, így eredeti emblémákkal van ellátva. Két teljes értékű ülés található benne, így akár a testvérek egyszerre is élvezhetik benne az autózást. Lengéscsillapító, puha kerekek és bőr ülés biztosítja a legnagyobb kényelmet. MP3, USB és SD kártya csatlakozó, világító lámpák, világító fényhíd és világító műszerfal jellemzi. Az egyetlen elektromos terepjáró, amelynek a csomagtartója is nyitható, de még a platóját is nyitni és csukni lehet! Ebbe a terepjáróba még 8 évesen is be lehet ülni! Négy színben elérhető: fekete, fehér, piros és lakkozott kék.

632008 900 720 300x217 Elektromos terepjáró

A képre kattintva tekintse meg a luxus Ford Ranger modelleket.

Land Rover Defender elektromos terepjáró

A Land Rover elektromos terepjárók a klasszikus formákat kedvelő gyerekek számára ajánlott. Nyitható ajtókkal, MP3 lejátszóval, USB és SD csatlakozással, világító lámpákkal és puha EVA polimér kerekekkel rendelkezik. Az egyetlen modell, amelynek a csomagtartója is nyitható! Három színben kapható: fekete, narancs és lakk-piros.

632113 900 720 300x200 Elektromos terepjáró

A képre kattintva tekintse meg a Land Rover modelleket.

BMW X6 elektromos terepjáró

A BMW X6 elektromos terepjáró eredeti licence-el rendelkezik, eredeti emblémákkal van felszerelve. Nyitható ajtók, hímzett bőrülés, világító lámpák és világító műszerfal jellemzi. Színek: fekete, fehér, piros, lakk-fekete, lakk-kék, lakk-bordó.

630690 1500 843 300x237 Elektromos terepjáró

A képre kattintva tekintse meg a BMW X6 modelleket.

Rancher elektromos terepjáró

A Rancher elektromos terepjárók a klasszikus terepjáró formát kedvelő gyerekek szíve-csücske. Nyitható ajtaja, fényhíd imitációja, teljes értékű pótkereke teszi különlegessé. Világító lámpákkal és világító műszerfallal rendelkezik. FM rádióval, MP3, USB és SD csatlakozóval felszerelt. Lengéscsillapítójának köszönhetően a göröngyös úton is kényelmes autózást biztosít. Két színben érhető el: zöld, sárga

630818 1500 843 300x221 Elektromos terepjáró

A képre kattintva tekintse meg a Rancher terepjárókat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük