gyik

Miért jobb az új típusú távírányító?

Míg a régi típusú távirányítóval rendelkező modelleknél a kisautóban lévő billenőkapcsolóval kell átállítani, hogy vagy csak kizárólag a gyermek irányítja az elektromos kisautót vagy a szülő.
A menetirányba nem tud beleszólni, ha a billenőkapcsolón a pedál funkcióra van kapcsolva, illetve veszély esetén nem tudja megállítani a járművet.
Az irányítás csak és kizárólag, akkor van a szülőnél, ha a billenőkapcsoló a R.C.-re van kapcsolva.

Ezeknek a kisautóknak két sebességfokozatuk van.

A 2.4 GHZ-es távirányítóval rendelkező típusoknál ellenben bármikor bele tud szólni a menetirányba! Felülírja a távirányító a gyermek vezetését. Egy mozdilattal le tudjuk állítani a kisautót veszély esetén ( távirányítón lévő gombbal), ha már biztonságban van, visszaadjuk a kis sofőrnek az irányítást.

A 2.4 GHZ-es távirányítóval rendelkező elektromos kisautóknál mindegyik modell 3 sebességgel rendelkezik, illetve a lassú indulással, tehát a kisautó fokozatosan gyorsul fel és éri el azt a sebességet, amit beállítottunk.

Tehát, hagyományos távirányítású kisautót inkább nagyobbacskáknak ajánljuk, aki már önállóan, egyedül, biztonsággal tudja vezetni elektromos kisautóját.

Kisebbeknek, ahol még szükség van arra, hogy a szülő elvegye az irányítást vagy korrigálja azt, mindenképp a 2.4 GHZ-es távirányítóval rendelkező modelleket ajánljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük